Deel dit artikel
-

Mijn.host wint Webhosting Snelheidstest

Provider mijn.host is de winnaar van de WordPress Webhosting Snelheidstest 2022. De onderzoekers tekenen wel aan, dat alle geteste hostingbedrijven een zeer hoge standaard realiseren.

Het gaat hier om een snelheidstest van bekende en grote hostingsproviders die zich op de Nederlandse markt richten. Om de test uit te voeren en de resultaten vergelijkbaar te maken, heeft onderzoeker Webhosters.nl bij 14 populaire hostingbedrijven eenzelfde WordPress-installatie ingericht. Elk pakket is getest vóór en na optimalisatie van de websites.

mijn.host wint de Snelheidstest met 50,75 punten op basis van het gewogen gemiddelde van TTFB, Loadtime, PageSpeed Insights en de k6 beladings-test. De top 3 wordt gecompleteerd door Hostinger en als nummer drie WebOké.

Het is de vierde jaar dat het onderzoek is uitgevoerd. De onderzochte partijen in de huidige editie zijn: Antagonist, bHosted, Cloud86, Esmero, Hostinger, Mijn.host, mijndomein, SiteGround, Strato, Transip, Versio, Vimexx, WebOké en Yourhosting.

*) Foto door Christina @ wocintechchat.com op Unsplash

Deel dit bericht

1 Reactie

Marijn - mijn.host

We zijn verheugd om te lezen dat mijn.host heeft gewonnen in de snelheidstest! De afgelopen jaren hebben we ons hard ingezet om de beste webhosting van Nederland te bieden. Deze uitslag geeft ons een bevestiging dat we hierin slagen. Uiteraard blijven we ons best doen om ons verder te verbeteren en op het hoogste niveau te kunnen presteren.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond