Deel dit artikel
-

MijnWinkel.nl gaat verder als myShop.com

Webwinkelplatform MijnWinkel.nl verandert zijn naam in myShop.com, waarmee de nieuwe eigenaren de veren van het verleden van zich afschudden.

In december 2012 namen Marcel Ambriola en John Zanoni MijnWinkel.nl over van eigenaar Durk Jan de Bruin. Ze waren er al operationeel eindverantwoordelijk en vanaf dat moment ook eigenaar. Vandaag maken ze bekend dat de naam MijnWinkel verdwijnt ten gunste van de naam die ze op de buitenlandse markt al gebruikten.

MijnWinkel ontwikkelde zich in de afgelopen jaren van een dienst met sjablonen om een webshop te maken naar een platform waar externe dienstenleveranciers en ontwikkelaars hun eigen werk op kunnen inprikken. Voor de webwinkelier houdt dat in dat hij zo winkel, technisch en optisch, exact zo kan inrichten als hij wil.

Zanoni vult aan: “Dit is een belangrijke volgende stap in onze ontwikkeling. Behalve technologieleverancier worden we steeds meer solutionprovider: we willen meedenken met webwinkeliers en maatoplossingen bieden, in samenwerking met sterke partners. Hierdoor kunnen we onze afnemers een totaalproduct met nog meer body bieden.”

Tegen het einde van het jaar willen de ondernemers de backoffice van hun dienst op de schop nemen.

MyShop.com bedient naar eigen zeggen circa drieduizend winkeliers met hun diensten.

Deel dit bericht

4 Reacties

Alifar

Betekend dit dat ze de internationale markt opgaan?

Marcel Ambriola

Zonder veel aandacht er aan te geven was mijnWinkel.nl al via de oude website van myShop.com beschikbaar voor de buitenlandse markt. Echter met de nieuwe website en de aankomende vertaling naar, als eerste, het Engels, kunnen we de Engelstalige ondernemers beter informeren. Als onderdeel van de strategie zal myShop.com in de komende jaren, met verschillende partner samenwerkingen, de buitenlandse markt inderdaad verder betreden. In de huidige situatie is de webshop die met het myShop.com platform wordt gemaakt al beschikbaar in 13 talen beschikbaar. Zie ook http://www.myshop.com/talen-shop/

Marcel

Marcel (WebshopAdvies)

Leuk om te vernemen dat het zoals het er naar uit ziet ook richting een soort “app store” gaat. Seoshop is daar al succesvol mee, net als internationale spelers als Shopify.

Denk dat het een goede aanvulling is voor mijnWinkel (of moet ik myShop zeggen) om hetzelfde te bieden, echter meer gericht op een wat lager segment. Ik hoop dan ook dat myShop deze doelgroep blijft koesteren…

Marcel

Ja, dat is inderdaad de bedoeling. Er zijn zo ontzettend veel extra diensten te bedenken, en beschikbaar, dat het zonde zou zijn om dat niet aan te kunnen bieden. Intern gebruiken we het ‘plugin framework’ al veel langer en is sinds begin dit jaar open gesteld voor onze huidige en toekomstige partners. Wij blijven zeker onze huidige doelgroepen koesteren …

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond