Deel dit artikel
-

Miljoeneninvestering voor Helloprint

Helloprint uit Rotterdam ontvangt een miljoeneninvestering van de Duitse investeerders Bregal Unternehmerkapital en Project A Ventures.

Helloprint maakte de investering zojuist bekend en hoopt met het geld zijn Europese marktpositie uit te breiden. Het bedrijf van directeur Hans Scheffer bedient 150.000 klanten in Nederland, België, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland en Ierland. Zij bestellen hun print- en promotionele producten via het platform. Dat is een netwerk van honderden printpartners.

Hoeveel Bregal Unternehmerkapital, een familiefonds, en het uit Otto Group afkomstige Project A investeren houden den partijen voor zich.

Hans Scheffer van Helloprint neemt het nieuwe kapitaal aan om zijn groei te versnellen. “De familiestructuur, de langetermijnvisie en de hands-on mentaliteit van Bregal, in combinatie met de operationele kracht in data, business intelligence, customer relationship management en de kennis van online acquisitie-marketing van Project A gaf voor ons de doorslag om gezamenlijke de toekomst in te gaan.”

Bregal Unternehmerkapital van Colfra Holding (opgericht in Sneek) heeft sinds afgelopen najaar een belang in Onlineprinters.com. Project A Ventures verwierf kort daarna ook een belang in die onderneming. Anders dan Emerce eerder berichtte staan Onlineprinters en Helloprint los van elkaar. De enige link is dat de Duitse investering verliep via een holding van Onlineprinters. Operationeel en financieel staan de twee bedrijven los van elkaar.

Foto: Blok 70 (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

rob

Zou HelloFresh haar drukwerk door HelloPrint laten doen?

Lisa Groenewegen

In ieder geval wel voor HelloSpecial 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond