Deel dit artikel
-

ML-community Aigents omarmt GPT

Aigents, een community voor ML-professionals voor werk en educatie, zet GPT in als hulpmiddel in zijn studiebibliotheek.

“Wij hebben GPT-4 geïntegreerd in onze zelfstudie-omgeving. Voor alle 116.000 artikelen die we verzameld hebben, kunnen gebruikers nu met één druk op de knop samenvattingen en ‘study notes’ genereren”, legt Robbert van Vlijmen aan Emerce uit.

“Ook kunnen ze vragenstellen over een artikel of tutorial”, zegt hij onder verwijzing naar bijvoorbeeld deze pagina.

Aigents is een internationale community voor specialisten in en studenten van machinelearning en datascience. “Niet iedereen in de wereld heeft toegang tot goed beta onderwijs of kan dure online cursussen betalen. Vanaf de site verwijzen we naar tienduizenden artikelen en maken die doorzoekbaar.” Met een roadmap kunnen ze hun studietraject plannen.

GPT is toegevoegd als studiehulp annex digitale mentor om de lerende individuen in contact te brengen met ‘een kenner’ die heb kan toetsen en vooruit helpen.

Van Vlijmen kan nog geen idee geven van de mate van interactie, omdat de AI-feature nog nieuw is.

Vanuit Aigents beheert hij ook een aantal Python-groepen op LinkedIn. Daarin zitten tegen de drie miljoen techneuten. Python is een van de populaire talen om AI-projecten te bouwen. AIgents is de paraplu-site waar belangstellenden, ontwikkelaars maar ook bedrijven vakinformatie vinden. Bedrijven als Picnic, Itility, Deloitte en PwC, tonen er hun vacatures.

Foto: gdsteam (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond