Deel dit artikel
-

Mobiele aanbieder Youfone koopt Mobicross

Mobiele aanbieder Youfone stapt in vast internet en tv. Het bedrijf heeft voor een onbekend bedrag Mobicross overgenomen, in 2001 ontstaan vanuit Euphony Benelux.

Youfone heeft de ambitie om televisie kijken ‘as we know it’ te veranderen. Achter de schermen werkt de organisatie in samenwerking met technologiebedrijf Huawei aan een digitaal platform dat toegang biedt tot live-televisie, video on demand, apps en games. De gebruiker heeft de mogelijkheid om specifieke content af te nemen.

In een later stadium wordt het mogelijk om binnen Nederland op ‘any device, anywhere’ televisie te kijken. Ook zal Youfone breedband internet leveren aan haar klanten.

Mobicross maakt net als Youfone gebruik van het KPN-netwerk.

Deel dit bericht

2 Reacties

Massri

Als er een organisatie is die je niet moet vertrouwen, dan is het Youfone wel. Ik heb een dataplafond ingesteld voor mijn databundel. Deze staat plotseling uit en ik heb € 110,- aan extra kosten buiten de bundel gemaakt. Ik heb normaal een bundel van 6000 Mb. Bij mijn vorige provider had ik een bundel van 4000 Mb. Dit was voldoende. Wel erg vreemd dat ik nu dan meer dan 7000 Mb (6000 + 1000 buiten de bundel) heb verbruikt.

Op internet regent het dezelfde klachten. Goedkoop is duurkoop blijkt hier ook weer. In het begin is het leuk en aardig, en vervolgens is het altijd de schuld van de klant.

Roland de Leeuw

De sim kaarten van Youfone werken niet in mijn telefoon, ik heb binnen 14 werkdagen aangegeven dat dit zo is. In een andere telefoon werkt deze wel, en wat Youfone betreft is dit niet hun probleem. Ik vind het een probleem dat ik een andere telefoon moet aanschaffen om hun simkaart te laten werken.

Ik wil dit contract ontbonden hebben aangezien het niet functioneert.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond