Deel dit artikel
-

Mobiele betalingen via PayPal goed voor 10 miljoen per dag

PayPal ziet per dag 10 miljoen dollar mobiel van hand wisselen. Het is een flinke stijging, in vergelijking met de mobiele betalingen ter waarde van 6 miljoen dollar per dag die in maart via PayPal werden afgehandeld.

Nog dit jaar verwacht het bedrijf 3 miljard dollar aan mobiele betalingen te hebben afgehandeld. Het is de derde keer dat PayPal de verwachtingen voor 2011 heeft bijgesteld. Eerst luidde de boodschap dat er in 2011 voor 1,5 miljard dollar aan mobiele betalingen via PayPal zouden worden gedaan. In februari werd dat bedrag al bijgesteld naar 2 miljard dollar. Inmiddels is daar nog een miljard bij opgeteld.

Ook de bedragen die per dag mobiel van hand wisselen blijven stijgen. Op dit moment is dat bji PayPal 10 miljoen dollar, in maart was dat nog 6 miljoen dollar. Er zijn 8 miljoen PayPal-klanten die inmiddels regelmatig mobiel betalen. Eerder noemde PayPal nog een aantal van 6 miljoen klanten.

In juli vorig jaar lanceerde PayPal Mobile Express Checkout, de mobiele versie van de snelle betaalmethode van PyPal voor het web. De mobiele transacties via Paypal groeiden van 25 miljoen dollar in 2008 naar 141 miljoen dollar in 2009.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond