Deel dit artikel
-

MobyPark en Lockr genomineerd voor Automotive Innovation Award

MobyPark en internetmarktplaats Lockr zijn genomineerd voor de eerste Automotive Innovation Award (AIA), een prijs voor spraakmakende innovaties die (auto)mobiliteit in Nederland vooral slimmer, schoner en efficiënter zullen maken. Op 20 januari wordt bekend gemaakt welke innovatie de eerste editie van de Award krijgt uitgereikt.

De Automotive Innovation Award is een initiatief van vijf belangrijke spelers in de automotive sector; RAI Vereniging, BOVAG, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Roland Berger Strategy Consultants. Met het uitreiken van deze prestigieuze prijs willen de betrokken partijen de innovatiekracht van de automotive sector versterken en beter over het voetlicht brengen bij het grote publiek.

Bij de selectie van de genomineerden is niet alleen gekeken naar de mate van innovativiteit en het bestaan van vergelijkbare concepten in de markt, maar vooral ook naar de praktische toepasbaarheid, impact en de haalbaarheid van de cases.

Andere gelecteerde innovaties zijn EM-03 (modulaire auto met makkelijk uitwisselbare onderdelen), Green Planet Kentekencheck (laat automobilisten direct zien of hun auto geschikt is voor het rijden op groene brandstoffen) en Pal-V (rijden gecombineerd met vliegen en gewoon thuis parkeren).

Deel dit bericht

1 Reactie

Wim

Wat is spraakmakende in dit verband? Over Lockr kan ik maar heel weinig nieuws vinden. Geen website of app, kan helaas ook niet vinden wat het is. Ik wil ze graag nomineren voor de mystery award.
In een dergelijk artikel zou tenminste Emerce wel wat meer toelichting mogen geven.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond