Deel dit artikel
-

Modeplatform Secret Sales gestart in Benelux

Het modeplatform Secret Sales is gelanceerd in Nederland en België, waarmee de eerste fase van de Europese uitrol van start gaat. Klanten kunnen artikelen kopen met tot wel 70 procent korting.

Zo’n 450 internationale en regionale topmerken werken in eerste instantie samen met het premium e-commerceplatform om afgeprijsde voorraad tegen winst te verkopen.

secretsales.nl en secretsales.be zijn volledig gelokaliseerd, met lokale betaalmethoden zonder extra invoerrechten, maar ook met gratis verzending en een retourtermijn van 60 dagen in het land van aankoop.

Retailondernemers Chris Griffin en Matt Purt namen in maart 2020 Secret Sales over de transformeerden de verouderde ledenwebsite voor flashsales tot een ‘uniek platform’. In het Verenigd Koninkrijk behoren Dolce & Gabbana, Versace 19v69, G-Star Raw, Superdry en Jigsaw tot de meer dan 1600 luxe- en winkelketenmerken die momenteel op de site te vinden zijn.

In 2021 bezochten 31 miljoen unieke gebruikers Secretsales.com. De website heeft 6,7 miljoen geregistreerde accounthouders.

Secret Sales, met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, heeft de ambities om in nog eens twaalf Europese landen actief te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond