Deel dit artikel
-

Moederbedrijf Werkspot koopt Duits MyHammer

HomeAdvisor International, het moederbedrijf van klussenmarktplaats Werkspot.nl, koopt de meerderheid van de aandelen van de Duitse branchegenoot MyHammer.

MyHammer is actief in Duitsland, Oostenrijk en Engeland. In de eerste zes maanden van dit jaar boekte het een omzet van 4,5 miljoen euro (PDF).

HomeAdvisor koopt zeventig procent van de aandelen in het bedrijf, aandelen die in handen van Holtzbrinck Digital zijn. Daarnaast bieden ze 5,14 euro per aandeel voor de dertig procent die op de beurs wordt verhandeld. Het formele bod wordt in de loop van de weken uitgebracht, vandaag klinkt de intentie.

Claudia Frese, CEO van MyHammer, zal rapporteren aan Jeff Kip. Hij is de baas HomeAdvisor International. Ronald Egas rapporteert aan direct aan Kip met de resultaten van Werkspot.nl en Instapro. Instapro is het merk waarmee het bedrijf organisch, op eigen kracht, posities op markten opbouwt. Italië is de eerste markt waar dat gebeurt.

Ronald Egas, CEO van Werkspot en Instapro, licht de strategie toe: “Wij willen ons Europees marktleiderschap verstevigen door een combinatie van het overnemen van marktleiders en het verder uitrollen van ons Instapro-merk vanuit Amsterdam.”

Foto: pastalane (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond