Deel dit artikel
-

Mollie stelt Chief Product Officer aan

Betaalbedrijf Mollie stelt Rogier Schoute aan als Chief Product Officer. Schoute was eerder werkzaam bij Booking.com en Klarna.

De nieuwe leiding van Mollie krijgt vorm met de aanstelling van een hoofd Product. Afgelopen jaar kreeg het bedrijf uit Amsterdam ook al een nieuwe CEO en CTO. Dit management heeft als taak om het betaalbedrijf voor de nu 110.000 aangesloten online MKB’ers internationaal versneld op te schalen.

CEO Shane Happach zegt in een persbericht: “We zijn erg blij om Rogier in het team te verwelkomen. Hij is een belangrijke toevoeging aan het team. Onze Series B-financieringsronde draaide om het versnellen van geografische groei en investeren in product en engineering. In februari kondigden we onze uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk aan. Rogier voegt zich bij ons om de leiding te nemen over de ontwikkeling van de next-generation Mollie-betalingen en het financiële-dienstverleningsaanbod.”

Schoute werkte 8,5 jaar bij Klarna en richtte zich voornamelijk op de ontwikkelking van de betaalproducten. In januari 2019 besloot hij het bedrijf te verruilen voor Booking.com.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond