Deel dit artikel
-

Mollie vestigt fintech Centre of Excellence in Maastricht

Betaalverwerker Mollie vestigt een nieuw fintech Centre of Excellence in Maastricht. De locatie wordt een uitbreiding van het hoofdkantoor van Mollie in Amsterdam en zal onderdak bieden aan nieuwe medewerkers die werkzaam zijn op het gebied van ontwikkeling, operations en customer experience.

De lancering volgt op de in juni aangekondigde Serie C financieringsronde van 665 miljoen euro onder leiding van Blackstone Growth.

Met het nieuwe kantoor in het stadscentrum van Maastricht wil Mollie naar eigen zeggen een moderne en ontspannen omgeving cre벥n waarin nieuwe medewerkers zich thuis kunnen voelen.

Mollie koos voor Maastricht vanwege het diverse en internationale arbeidsaanbod, met meer dan 63 gesproken talen in de stad.

Meer in het algemeen is Mollie van plan een belangrijk onderdeel te worden van het ecosysteem van Maastricht, door samen te werken met lokale bedrijven om hen te helpen groeien, en door steun te verlenen aan regionale non-profitorganisaties als onderdeel van initiatieven op het gebied van verantwoord ondernemen.

Het centrum zal onder leiding staan van Julien Cordonnier, COO van Mollie en voorheen Senior Director bij Uber. Het centrum gaat open in juni 2022, en er zijn al 25 mensen aangenomen in de regio.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond