Deel dit artikel
-

Vanaf morgen: Emerce E-Commerce Live! en Digital Marketing Live!

Emerce E-Commerce Live! en Digital Marketing Live! zijn de go-to events voor duizenden bevlogen en ambitieuze professionals in e-commerce, online marketing, advertising en interactieve media. Morgen barst het traditionele voorjaarsevenement van Emerce weer los in de Amsterdamse Beurs van Berlage, mis het niet!

Elk evenement trekt duizenden bezoekers en bevat meer dan honderd sprekers: paneldiscussies, inspiratiecases, en roundtable sessies.

Bij E-Commerce Live! (woensdag 5 juni) gaat het dit jaar over social commerce (Tik Tok, Instagram), recommerce, cross-border, inzet van AI voor e-commerce, digital experience, omnichannel, en frictieloze betalingen. Sprekers komen van IKEA, RTL Nederland, Omoda, Wehkamp, ASICS, Whoppah, Centraal Beheer en Tiny Library, om er maar enkele te noemen.

Nationale en internationale merken als Snapchat, Jumbo, DDMA, Google, Samsung, ING en RTL onthullen tijdens Digital Marketing Live! (6 juni) de ingrijpende veranderingen die zij doormaken dankzij AI. Hoe ze dataverlies compenseren in een cookieloos tijdperk en sinds de introductie van GA4. En natuurlijk alles over strategie, social, advertising, analytics, legal, en meer.

Dit jaar zijn de zalen iets anders ingedeeld. Stage 2 wordt dit jaar gebruikt voor presentaties en is de grootste zaal na de hoofdzaal (stage 1). De roundtables worden ondergebracht bij de catering (let op: geen onderdeel van je ticket!) en exposanten. De kleine zaal daarachter (stage 3) blijft in gebruik, evenals de kleinere zalen op de eerste verdieping. Zie kaartje ter oriëntatie.

De Beurs van Berlage is het beste met het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit CS Amsterdam is het nog geen vijf minuten lopen. Toch met de auto naar Amsterdam? Probeer dan de garages Qpark Nieuwendijk en Oosterdok. Reserveren is verstandig, dan betaal je minder.

Op beide evenementen kun je ook aanschuiven bij een van de 12 interactieve roundtables. Leg je uitdaging op tafel, stel je vragen en krijg direct antwoord van een expert.

Voor beide evenementen zijn nog Late Bird kaarten verkrijgbaar.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond