Deel dit artikel
-

Movin wint Dutch Open Hackaton

De Dutch Open Hackathon is dit jaar gewonnen door het team van startup Movin met de app ‘Hello Goodbye’. Deze applicatie moet het ophalen en wegbrengen van mensen op een luchthaven makkelijker maken.

De tweede prijs ging naar de app Beer-as-a-Service (BaaS). Die geeft met behulp van trackingapparatuur de bezoekers van een festival of concert inzicht in waar de mobiele biertaps zich op dat moment precies bevinden. Met de app kunnen bezoekers ervoor kiezen een pushbericht te ontvangen op het moment dat een mobiele biertap in de buurt is.

Uiteindelijk zijn door 52 teams nieuwe apps en toepassingen gemaakt door het combineren van API’s en technologieën van verschillende bedrijven. De finalisten presenteerden hun apps aan een jury waarin alle bedrijven vertegenwoordigd waren.

De tweede editie van de Dutch Open Hackathon ging afgelopen vrijdag van start met 250 ontwikkelaars, designers en startups. De Dutch Open Hackathon 2015 is een initiatief van Albert Heijn, Schiphol Group, de Kamer van Koophandel, KLM, KPN, Philips, Rabobank en USG People, en werd dit jaar georganiseerd door BeMyApp.

Foto (C): Marie Wanders

Deel dit bericht

1 Reactie

Getjan Lammers

Mooi, dat ga ik eind november dan persoonlijk proberen……wordt vervolgd

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond