Deel dit artikel
-

MWC: Samsung lanceert Galaxy Book2 Pro-serie

Samsung kondigt de Galaxy Book2 Pro-serie aan. De serie verschijnt in twee versies: de Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de Galaxy Book2 Pro met 5G.

De Galaxy Book2 Pro-serie is de eerste consumenten-pc line-up die voldoet aan Microsoft’s secured-core pc-vereisten. Die zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor zakelijke pc’s in veiligheidsgevoelige werkomgevingen, zoals bij overheden of in de gezondheidszorg.

De Galaxy Book2 Pro-serie biedt dan ook alle voordelen van een bedrijfsbeveiliging, met als pluspunt dat de stijlvolle pc makkelijk is te verplaatsen.

Met een batterijduur tot 21 uur kun je volgens Samsung de hele dag aan de slag. Verder aanwezig is een 1080p FHD webcam met extra breed gezichtsveld.

De Galaxy Book2 Pro komt op 1 april beschikbaar in de kleuren Graphite en Silver voor een verkoopadviesprijs vanaf 1449 euro.

Samsung lanceert ook nog de Galaxy Book2 Business. Die moet vooral helpen met een optimale beveiliging van de thuiswerkplek door de integratie van Samsungs beveiligingstechnologie, Intel Hardware Shield Technology en een beveiligde ingebouwde processor om BIOS te beschermen.

Daarnaast is de pc uitgerust met een Tamper Alert-functie die verdachte activiteiten snel detecteert én stopt voordat het besturingssysteem wordt geïnfiltreerd.

Gezichtsdetectie met behulp van de IR-camera maakt het voor geautoriseerde gebruikers mogelijk om eenvoudig in te loggen.

Galaxy Book2 Business is beschikbaar vanaf april voor een verkoopadviesprijs v eveneens beschikbaar vanaf 1499 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond