Deel dit artikel
-

My Jewellery droomt vooral van een winkeltje in Parijs

My Jewellery droomt nog steeds van een winkel in Parijs. Dat vertelde CEO Sharon Hilgers zojuist op de Webwinkel Vakdagen. “Mijn droom was ooit om in Parijs te beginnen, maar destijds had ik te weinig geld voor winkelruimte.”

Desondanks is My Jewellery uitgegroeid tot een imperium met meer dan 700 mensen en 27 winkels naast een webwinkel. Die omnichannelformule is belangrijk, zegt Hilders, die haar eerste sierraden op Facebook verkocht.

Het is belangrijk om de collecties online te tonen, maar ook om de achterkant van de organisatie te tonen, zegt Hilgers. Ook de inzet van influencers speelt een belangrijke rol. “We hebben het geluk dat enkele bekende zangeressen ons merk omarmen, waaronder Maan.”

Naast België is My Jewellery inmiddels actief in Keulen. Daar is een relatief kleine winkel geopend. “De Duitse markt is best nog lastig, omdat de consument er anders is. We willen in kleine stappen uitbreiden. We hebben daar Dusseldorf gekeken, maar daar isx geen gezellige winkelstraat.”

Hilders zegt open te staan voor sierraden voor mannen, vertelde ze op een vraag vanuit het publiek. “We hebben een Only for men aanbod, maar dan moet je denken aan cadeaus voor hun vriendinnen.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond