Deel dit artikel
-

MyOrder wordt inspiratie Rabo Wallet

Rabo dochter MyOrder wordt de belangrijkste inspiratiebron voor de vandaag gelanceerde Rabo Wallet. Dat vertelde Jeroen Verrijdt, directeur Betalen en Sparen bij de Rabobank, vanochtend in Leiden in een gesprek met Emerce.

De nieuwe betaalapp die nog maar op een beperkt aantal toestellen wordt aangeboden, zal in de toekomst voor meedere doeleinden kunnen worden gebruikt, zoals mogelijkheid om parkeergeld te betalen vanuit de app. MyOrder is nu al een veelzijdige app waarmee men bijvoorbeeld een drankje op het terras kan bestellen en betalen. Samen met MyOrder zal volgens Verrijdt naar nieuwe diensten voor Rabo Wallet worden gekeken.

Rabo nam MyOrder in 2012 over. Daarvoor werkte het bedrijf al samen met de Rabobank. Zo integreerde MyOrder het mobiele microbetaalsysteem Minitix van Rabobank, onder meer om digitale betalingen te verrichten bin Pathé, Thuisbezorgd en New York Pizza.

De betaalapp wordt niet als zodanig geïntegreerd in de bankiersapp of in My Order. Volgens Verrijdt is er ook niet gesproken over een gezamenlijke betaalapp voor alle banken. “We zijn wel een standaard overeengekomen zodat de betaalervaring niet verschilt, maar uit mededingingsoverwegingen kunnen we verder moeilijk een lijn trekken.”

Deel dit bericht

1 Reactie

EVDP

“maar uit mededingingsoverwegingen kunnen we verder moeilijk een lijn trekken”. Misschien moet Jeroen Verrijdt, directeur Betalen en Sparen bij de Rabobank zich eens verdiepen in de historie van mobiel betalen in Nederland. Er was eens “sixpack” …

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond