Deel dit artikel
-

Naam Roompot verdwijnt, wordt Landal

Roompot en Landal GreenParks vereenvoudigen de organisatie en namen daartoe een paar ferme beslissingen. De naam Roompot verdwijnt en het Zeeuwse kantoor wordt gestript.

Het nieuwe ‘hoofdmerk’ van de exploitant van vakantiehuisjes wordt Landal.

Sinds de fusie in 2023 zijn de bedrijven aan de achterkant opgegaan in één organisatiestructuur. Nu is de voorkant aan de beurt.

In een persbericht legt Landal uit: “Uit onderzoek blijkt dat Roompot en Landal GreenParks sterke merken zijn, maar niet onderscheidend genoeg zijn van elkaar en het gebrek aan één duidelijke identiteit in Europa in de weg staan.”

“Er is gekozen om de meer dan driehonderd vakantiebestemmingen in de natuur op termijn onder een nieuw merk onder te brengen, met nieuwe waarden, een nieuwe klantenpropositie en een nieuwe visuele identiteit.”

De rebranding zal ruim 1,5 jaar in beslag nemen.

Bovendien kiest de leiding ervoor om het hoofdkantoor onder te brengen op een locatie, in Amsterdam. Dat houdt in, dat het kantoor in Goes wordt uitgekleed. Juist in het hart van Zeeland groeide Roompot uit tot het concern dat het nu is. Het bedrijf is vernoemd naar de gelijknamige geul in de Oosterschelde.

De locaties in Uithoorn, Zwolle en Den Haag verdwijnen helemaal. In Goes blijven enkel Guest Service en Logistiek. De kantoren in Trier, Varde en Norwich worden gehandhaafd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond