Deel dit artikel
-

Nationale-Nederlanden lanceert app die ‘balans brengt in geldzaken’

Nationale-Nederlanden lanceert NOVA, de app die ‘balans brengt in geldzaken’. Naast inzicht in het uitgavenpatroon en de bestedingsruimte geeft de app de gebruikers automatisch een overzicht van alle soorten verzekeringen die zij hebben met daarbij de naam van de verzekeraar en het bedrag dat ze per maand aan die verzekeringen kwijt zijn.

Vanaf vandaag is het voor iedereen mogelijk om de eerste versie van NOVA te downloaden en een eigen betaalrekening van de Nederlandse banken te koppelen aan de app. Door gebruikers vroegtijdig bij de ontwikkeling van NOVA te betrekken wil Nationale-Nederlanden het gebruiksgemak en de meerwaarde voor consumenten onderzoeken en toekomstige verbeteringen hierop afstemmen.

NOVA zal steeds verder worden uitgebreid met nieuwe mogelijkheden om het inzicht in geldzaken te vergroten. De eerste versie van de app geeft inzicht in hoeveel geld er nog écht te besteden is door te berekenen hoeveel er over is tot de volgende storting van het salaris of tot een andere te kiezen datum.

Een NOVA- gebruiker moet 18 jaar of ouder zijn en een bankrekening hebben bij één van de Nederlandse banken.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond