Deel dit artikel
-

Neckermann wil efulfillment-diensten uitbreiden

Neckermann BV gaat fors inzetten op het aanbieden van efulfillment-diensten aan derde partijen. Momenteel maken reeds verschillende online retailers gebruik van de activiteiten op dit gebied, zoals WE Fashion, MS Mode, Expresso, Bulls & Birds en YourTablet.nl.

Vanuit een 40.000 m2 groot magazijn in St. Jansteen, Zeeland verzorgt Neckermann BV voor deze retailers en e-tailers de volledige afhandeling van hun online verkopen. Werkzaamheden variëren van het opslaan en inpakken van producten tot callcenter-activiteiten en de uiteindelijke verzending. Neckermann BV heeft veel ervaring opgedaan in het verwerken van retourzendingen, wat vooral in de modebranche belangrijk is.

Het bedrijf wil zich richten op een brede doelgroep retailers: van kleine tot grote artikelen en van kleding tot bruin/witgoed.

De uitbreidingen komen kort nadat het bedrijf heeft aangekondigd 47 voltijd banen (FTE) te schrappen. Volgens het bedrijf, dat in januari werd overgenomen door Axivate Capital, zijn verdere aanpassingen van de organisatie noodzakelijk om de volgende stappen te zetten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond