Deel dit artikel
-

Neckermann Nederland zet werknemers op straat

47 voltijd banen (FTE) bij Neckermann Nederland moeten alsnog verdwijnen. Volgens het bedrijf, dat in januari werd overgenomen door Axivate Capital, zijn verdere aanpassingen van de organisatie noodzakelijk om de volgende stappen te zetten. Neckermann.com wil niettemin doorgroeien naar de top vijf positie van leidende e-commerce-ondernemingen in de Benelux.

De ontwikkeling van de nieuwe website, verdere automatisering en andere veranderingen in de operationele werkzaamheden kunnen efficiënter uitgevoerd worden. Daarom gaan in de vestiging in St. Jansteen 47 voltijd banen (FTE) verdwijnen. De commerciële afdeling zal verhuizen naar de vestiging in Zeist, zodat medewerkers dichterbij leveranciers en partners zitten. Daarnaast kunnen de commerciële medewerkers van neckermann.com direct samenwerken met Bulls & Birds en YourTablet om de e-commerce-activiteiten verder uit te breiden.

Andreas Ezinga, CEO van neckermann.com, zegt dat het afscheid zwaar valt. ‘Op de lange termijn zorgt dit voor een gezonde en moderne e-commerce organisatie, zodat we in de toekomst weer groei kunnen realiseren in de vestiging in St. Jansteen.’

Deel dit bericht

1 Reactie

Boudewijn

Dat viel te verwachten maar snap deze move ook wel weer. Succes aan alle medewerkers en natuurlijk ook voor Neckermann zelf!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond