Deel dit artikel
-

Neckermann sluit vrede met Consumentenbond: toch goedkopere XBox One

Neckermann.com komt na overleg met de Consumentenbond terug op een eerder besluit om alle bestellingen van een Xbox One die voor 349 euro werd aangeboden, te annuleren. Het apparaat kost 100 euro meer,  maar de prijs die op de site werd vermeld was onjuist. Neckermann zegt zijn best te doen om de Xbox One, die begin 2014 in Nederland op de markt komt, toch voor de goedkopere prijs te leveren.

Garanderen kan de online retailer dat echter niet. Neckermann heeft aangegeven de gehele gang van zaken te betreuren, en belooft daarom een tegoedbon van 35 euro als het hen niet lukt de Xbox One voor 349 te leveren.

Neckermann heeft met een e-mail alle bestellers geïnformeerd dat de koopovereenkomst blijft gelden. Omdat het nog lang duurt voordat de Xbox One in Nederland kan worden geleverd, krijgen de kopers die al betaald hebben hun geld terug.

Neckermann wijst er in de e-mail op dat er in de algemene voorwaarden van neckermann.com en thuiswinkel.org staat dat ze de prijs na drie maanden na bestelling mogen verhogen. De Consumentenbond vindt die discussie pas relevant als duidelijk is voor welke prijs Neckermann het apparaat straks aan de bestellers zal aanbieden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond