Deel dit artikel
-

Nederland opent digitale techbeurs CES met grootste bedrijvendelegatie ooit

Vandaag ‘vertrekken’ ruim 90 Nederlandse bedrijven naar de grootste techbeurs ter wereld, de Consumer Electronics Show (CES), die digitaal plaatsvindt en vijf weken duurt.

Deze grootste Nederlandse deelname aan de beurs ooit wordt officieel gelanceerd door staatssecretaris Mona Keijzer en startupambassadeur Constantijn van Oranje van Techleap.nl. Het evenement is live digitaal bij te wonen voor publiek en pers.

Vanmiddag om 16.00 uur wordt de opening van de virtuele stand verricht door Mona Keijzer, Constantijn van Oranje, Gary Shapiro (de directeur van CTA, de Amerikaanse branchevereniging voor techondernemers) en Karen Chupka (CEO van CES). Zij deden dat een jaar geleden ook, toen CES nog in Las Vegas plaatsvond.

Er is een talkshow met deelnemende bedrijven waaronder Tover die met hun Tovertafel mensen met dementie en verstandelijke beperkingen activeert, en Qblox, die een manier ontwikkeld heeft om de quantumcomputer snel en betrouwbaar aan te sturen.

Ook is er een rondetafel met durfinvesteerders uit Silicon Valley georganiseerd door Silicon Valley Bank en het Nederlandse consulaat-generaal in San Francisco.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond