Deel dit artikel
-

Nederlands Catawiki snelste techgroeier van de wereld

Online veilinghuis Catawiki, oorspronkelijk uit Assen, is ’s werelds allersnelste groeier onder de technologiebedrijven. Dat blijkt uit cijfers van Deloittes Fast 500.

Het bedrijf van Marco Jansen en René Schoenmakers boekte afgelopen vier jaar een omzetgroei van 45.080 procent.

Schoenmakers in een reactie: “We zijn ongelooflijk trots op de groei die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Het is een groot compliment voor al onze medewerkers. Maar we zijn nog lang niet uitgegroeid. Zo zijn we op dit moment druk bezig om onze site en app in steeds meer talen beschikbaar te maken. Afgelopen maand lanceerden we Catawiki bijvoorbeeld al in Portugal, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Polen. Op korte termijn zullen meer talen volgen.”

Afgelopen zomer doorliep Catawiki, dat op specialistische wijze unieke producten online helpt verrichten, een financieringsronde waarbij het 75 miljoen euro groeigeld ophaalde.

Naast het Innovatiefonds Noord Nederland (NOM) en Lead Edge Capital deden ook Willem Sijthoff en Accel Partners mee in deze ronde.

Deel dit bericht

2 Reacties

Erwin Boogert

Aan de anonieme (waarom?!) poster van bovenstaande reactie: alleen een link in het reactiepaneel gooien zegt niets. Komt nogal spammerig over zelfs.

Om dan de context zelf maar te geven: reageerder wil zeggen dat de claim ‘snelstgroeiende’ niet is te verifiëren en dat het daarom niet waar is.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond