Deel dit artikel
-

Nederlandse bingowebsite Bingocams in Oostenrijkse handen

De in Malta gevestigde Nederlandse bingosite Bingocams.com is voor een onbekend bedrag verkocht aan het Oostenrijkse Greentube, de internettak van Novomatic.

Het bedrijf bestaat nog maar enkele jaren, maar is erg populair geworden: men kan er niet alleen bingo spelen, maar tijdens de bingo ook chatten met de webcam. Het bedrijf richt zich met bingo en casinospeler op de Engelse en (ook al is dat formeel niet toegestaan) Nederlandse markt. Insiders spreken over een brutowinst van anderhalf miljoen euro per jaar.

Greentube is een bedrijf van voormalig flipperkastenhandelaar Johann Graf (68). Moederbedrijf Novomatic heeft een omzet van ruim 3,5 miljard euro en twintigduizend medewerkers en behoort daarmee tot de grootste spelers op dit gebied in Europa.

Deel dit bericht

1 Reactie

Frans

Bingocams is één van de betere online bingo sites naar mijn mening.
De nieuwe eigenaar laat het operationele gebeuren geheel over aan de oude eigenaars. Wij zien dan ook nog steeds dezelfde hoge kwaliteit en service.
Dat ze nu een Maltese vergunning hebben is prima, hopelijk hebben ze snel een Nederlandse licentie!Hier meer over online bingo spelen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond