Deel dit artikel
-

Nederlandse creatieve industrie breed vertegenwoordigd op virtueel SXSW 2021

New Dutch Wave (NDW) brengt ook dit jaar een selectie van Nederlandse beleidsmakers, ondernemers en de creatieve industrie naar South By South West (SXSW).

Het SXSW festival waar de interactieve, film- en muziekindustrie samen komt wordt dit jaar uiteraard online georganiseerd, van 16 t/m 20 maart.

Met de jaarlijkse deelname aan SXSW wil New Dutch Wave een versnelling in internationale samenwerkingen en innovatie teweegbrengen.

Op 18 maart gaat Burgemeester Aboutaleb in gesprek over de energietransitie, de creativiteit en het innovatievermogen van de stad Rotterdam. Werner Vogels, de Nederlandse CTO van Amazon en Taco Carlier van VanMoof zijn de overige Nederlandse sprekers met een keynote op het virtuele hoofdpodium van SXSW. Nederlandse startups Dayrize.com, AlphaBeats, VideoWindoW zijn geselecteerd voor de SXSW Pitch.

New Dutch Wave heeft daarnaast een virtuele booth op de SXSW Exhibition.

NDW gaat de première van haar showcase integraal uitzenden vanaf het SXSW podium. Geïnteresseerden die live de vertoning willen bekijken kunnen zich aanmelden via de www.newdutchwave.com.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond