Deel dit artikel
-

Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) stapt in breedband

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) gaat later dit jaar Alles-in-1 pakketten aanbieden via glasvezel en koperdraad. Providers.nl ontdekte een niet openbare pagina op een internetsite van NLE, waarop ook al tarieven staan vermeld. 

De NLE bleek onlangs ook al een van de gegadigden voor overname van het onderdeel van Vodafone moet afstoten na de fusie met Ziggo.

NLE gaat onder de naam NLEX tv-, internet- en telefoondiensten aanbieden. Het Alles-in-1 DSL pakket biedt volgens de gelekte gegevens een maximale internetsnelheid van 100Mbps en kost 44 euro per maand. De prijs van de glasvezelabonnementen varieert van 54 tot 79 euro. De prijsvechter is NLE met deze tarieven dus allerminst.

nle-internet

 

 

Deel dit bericht

5 Reacties

René

Meer concurrentie op de kabel zou mooi zijn want ik kan nu enkel kiezen voor monopolist Ziggo.

bert

Wil je stunten, kom dan met een scherpe single-play voor glas met goede voorwaarden. 25€/maand voor 50/50 internet only en ik ben snel klant.

dennis

Ik zie niet dat ze op kabel leveren? Lijkt me ook sterk, want de kabel is helemaal niet open. Dus het nieuws bericht is niet helemaal correct !

Joeri

Jammer dat emerce niet ons verzoek tot bronvermelding honoreerd. Via deze link zie je het oorspronkelijke bericht : http://www.providers.nl/2556/internet-pakketten-nle-uitgelekt/

Geen idee waar emerce vandaan haalt dat er kabel internet aangeboden word. De NLE zal wel glasvezel en DSL aanbieden.

Jan Libbenga (redactie Emerce)

De bron wordt wel degelijk vermeld, al meteen in de inleiding. Met kabel wordt uiteraard koperkabel bedoeld. Verduidelijkt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond