Deel dit artikel
-

Nederlandse krijgt podium SxSW over wearables

De mede-oprichtster van iCulture.nl, Gonny van der Zwaag, krijgt maart volgend jaar het podium van de organisatie van SxSW in Austin om over effectief gebruik van wearables te spreken.

‘Hoe krijg je met zo min mogelijk moeite het meeste rendement van draagbare elektronica?’ Dat is de vraag die Gonny van der Zwaag volgend jaar in Amerika handen en voeten zal geven op het gerenommeerde SxSW Interactive.

Ze baseert haar presentatie deels op haar net verschenen boek Fit met Apps en Wearables. Tegen de tijd van haar buitenlandse optreden zal het boek ook in het Engels zijn verschenen. “Fantastisch nieuws natuurlijk”, reageert ze enthousiast tegenover Emerce.

“De twee hoofdonderwerpen zijn: fitter worden en beter presteren met sporten. Dat wordt afgewisseld met lifehackingtrucs om gemotiveerd te blijven, hoe je dingen meetbaar maakt en hoe je jezelf een actievere levensstijl aanmeet zonder meteen fanatiek te moeten sporten.”

“Ik breng het uit via Fast Moving Targets, we maken een maandelijkse talkshow Fit met Apps en er hoort een website bij: fithacking.nl.“

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond