Deel dit artikel
-

Nederlandse primeur voor Galaxy View

Nederland krijgt de Europese primeur van de Samsung Galaxy View, een grootformaat tablet die de concurrentie aan moet gaan met de iPad Pro. Niet verrassend komt de Galaxy View eerder op de markt dan de grote iPad, medio november.

Helemaal als een verrassing komt deze tablet niet. Er waren al specs en foto’s gelekt, alleen was nog niet duidelijk wanneer hij zou gaan verschijnen.

De tablet heeft een groot 18,4 inch Full HD display met een brede kijkhoek Het startscherm toont verschillende videodiensten op een centrale plek. Naast video, muziek en gaming, is rijkere sociale communicatie mogelijk met videobellen. Via het persoonlijke Family Square-dashboard blijf je in contact met vrienden en familie.

Samsung lijkt dus, anders dan Apple, niet zozeer de zakelijke markt op het oog te hebben. Entertainment krijgt de nadruk. De accuduur van de Galaxy View bedraagt tot 8,5 uur voor video.

De Galaxy View met WiFi is vanaf medio november verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een verkoopadviesprijs van 699 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond