Deel dit artikel
-

Nederlandse start-ups met New Dutch Wave naar SxSW

StartupDelta en StartupAmsterdam hebben twaalf start-ups geselecteerd om voor Nederland aanwezig te zijn op de the New Dutch Wave-stand tijdens de vakbeurs van SxSW.

Deze jonge bedrijven staan van 9 tot en met 13 maart op SxSW Interactive, een immens event in de Amerikaanse staat Texas dat nieuwe interactieve ideeën en ondernemingen viert. Het trekt jaarlijks tienduizenden creatievelingen, ondernemers, investeerders en andere belangstellenden.

De twaalf geselecteerde start-ups worden gepresenteerd als veelbelovende voorbeelden van Dutch Tech. Hun producten variëren inhoudelijk gezien van blockchain in ticketing en cloud sharing tot kunstmatige intelligentie voor personeelsafdelingen van bedrijven.

Hun namen: Wonderkind, Expivi, GUTS tickets, Storro, Dashtag, TheSocialMedWork, Avocado Show, Biomed Elements, Ebo Suite, Statebox, Volareo en Wizzymaps.

In de stad Austin, het epicentrum van SxSW, is ook een apart zogeheten New Dutch Wave House. Dat huis in het centrum van de stad is een ontmoetingscentrum maar ook een internationaal podium voor binnen- en buitenlandse belangstellenden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond