Deel dit artikel
-

Netflix wordt duurder

Videodienst Netflix verhoogt zijn abonnementsprijzen voor zijn vaste klanten. Standaard-abonnees betalen in het vervolg 10,99 euro per maand in plaats van 9,99 euro. Voor Premium-klanten gaat de prijs zelfs met twee euro omhoog naar 13,99 euro per maand.

Voor nieuwe abonnees gold al de nieuwe prijs. Alleen het Basic-abonnement van 7,99 euro blijft hetzelfde. Klanten worden per mail en de app geïnformeerd.

De prijsverhoging geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor andere landen. De belangrijkste reden voor de prijsverhoging is dat Netflix steeds meer geld uitgeeft aan eigen series zoals House of Cards, Orange Is The New Black en The Crown.

Deel dit bericht

16 Reacties

John

Eerst iedereen lekker maken klanten trekken en de prijs de lucht in gooien

E aalten

Word steeds duurder waardoor de vaste klanten ook dupe worden..laat gewoon de prijs voor klanten die al 2 jaar of meer er bij zijn zelfde houden…10.00 euro

Eline

Dankzij alle mensen die geen geld over hebben voor oneindig veel films, series en documentaires en op het account van een ander kijken. Voor niks gaat de zon op..

Dick

Als er nou ook nog eens 10.000 films worden toegevoegd dan heb ik er geen probleem mee maar het aanbod is niet echt fantastisch te noemen……allemaal van die b-keuze bende…..of kasfloppers……

tomtomclub

nooit van mijn leven dat ik netflix neem
veel te duur voor oude meuk

Dave

Beetje achterhaald nieuws dit ten eerste dit is al sinds begin Oktober bekent, ten tweede House of Cards is allang stop gezet ( vanwege dat hele gedoe met Kevin Spacy ) dus is geen valide voorbeeld meer.

Frans

Allemaal oude films daarom heb ik mijn abonnement ook op gezegd.
Niks nieuws .alleen de prijs gaat langzaam omhoog.

Roeland

Wat een gezeur van iedereen. Waarom niet een beetje lof hebben voor zo’n innovatief bedrijf die als één van de eerste echt video on demand bracht. Ze investeren in risicovolle projecten als ‘Stranger things’ en ik ben uitermate tevreden met het verdere aanbod.
Nu gaat de prijs omhoog van n half kopje koffie per maand, alsof je dat in je portemonee voelt..

Raphael - Thuis

Ben alleen de hele dag thuis. Met een beetje zoekwerk op alternatieve zoek programma’s naar Netflix films (Ben geen serie kijker verveeld me snel) heel wat mooie / goede films te vinden.
Prijs vind ik zeer redelijk voor de mij geboden ontspanning. Wens jullie allemaal veel kijkplezier.

kees

netflix is waardeloos.. zeer weinig aanbod en films worden ook weer weg gehaald..

elk film zie je in een andere rij films terug..

binnen een maand ben je erdoorheen..
dus als je geen series kijkt en een film niet graag 4 x gaat kijken is het niet aan te raden netflix aan te schaften dan kan je beter gewoon via website s legaal films streamen..

netflix kan veel goedkoper gezien alle abonees wereldwijd…..

netflix is nix

Kees

Gewoon allemaal stoppen,dan gebeurd er wel wat✌️

Jaap

Negatief geleuter. Zeg je je abonnement toch op. Neem je videoland of amazon prime

Thomas

Waar maakt iedereen zich druk om zeg. Is nog altijd goedkoper dan digitale televisie. Ik denk er serieus over na om alles de deur uit te doen en dan netflix te nemen, alleen vind ik het een beetje jammer dat ik niet weet of kan vinden welke films en series ze hebben. En het is wel lullig als het waar is dat films en series worden verwijderd of veranderen van lijst of plek of hoe je het ook noemen wilt.

Forged

Enige wat ik aan netflix echt mis is een fatsoenlijk overview scherm en wat meer structuur/controle over wat ik wel en niet wil zien. Rubrieken zijn wat raar. Verder… Als t je niet zint dan donder op. Via netflix al heeeeel veel series en films gekeken. En tis niet alsof videoland zo fantastisch is mensen. Trust me

Arie

Hallo

Sinds een paar maanden hebbik Netflix

Nu ze ineens de prijs gaan verhogen denk ik er zwaar aan om het stop te gaan zetten
Het aanbod is wel aardig maar meeste heb ik al gezien

Ziggo ondemand heeft zelfs een x aantal films en series die Netflix NIET bezit

Ga het volgende maand dus zonder Netflix doen

Met dank aan de verhoging van Netflix

Raphael - Thuis

Voor Netflix leden die de weg kwijt raken uit het aanbod hier hulp programma.
https://www.filmvandaag.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond