Deel dit artikel
-

Netflix gaat stoppen met goedkoopste abonnement

Netflix gaat stoppen met het goedkoopste abonnement in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk, beter bekend als Netflix Basic. Vermoedelijk zal dat ook in Nederland het geval zijn.

In Nederland hebben abonnees op dit moment nog drie opties: zij kunnen kiezen uit Netflix Basic, Standaard en Premium. Netflix Basic is het goedkoopste abonnement voor 7,99 euro per maand.

Netflix biedt in bepaalde landen al een goedkoper abonnement aan, waarbij je als abonnee wel reclame te zien krijgt. Naar alle waarschijnlijkheid krijgt ook Nederland dit abonnement ter vervanging van Basic.

Voor het abonnement betaal je in de Verenigde Staten slechts 6,99 dollar. Inmiddels is dit één van de populairste abonnementen bij de streamingdienst.

Deel dit bericht

6 Reacties

Harald

Ik heb een abonnement van 11,99, maar ik zag net wel reclame voorbij komen. Dat is waar ik niet voor betaal. Ze hebben het dus al in de duurdere contract sneaky ingevoerd.

Burgers

Ik heb basic, maar als in NL deze ook verdwijnt dan stop ik helemaal met Netflix. Ook als ze de reclame erin gaan voeren. Kan je net zo goed gewoon tv kijken.

Dirk-teerlinck

stop met netflix voorgoed gewoon te weinig voor veel geld

Dirk

stop Netflix te duur

Asjousja

nog niks van reclames gezien. betaal €11,99 mocht het wel zo ver zijn dan zeg ik het gewoon op, er zijn meer streamingdiensten die niet zo zeiken en constant in her nieuws zijn. zo geweldig is Netflix niet

Janet

Er is mij nooit een goedkoper abbonnement aangeboden ik weet niet beter dan dat het 15.99 is want dat betalen wij.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond