Deel dit artikel
-

Netwerk VSP lanceert met Spotta ‘grootste aanbiedingenplatform’

Drukwerkverspreider Netwerk VSP lanceert vandaag het merk Spotta. Daartoe behoren ook de site Folders.nl en de bijbehorende app. Met deze samenvoeging ontstaat volgens de onderneming het grootste aanbiedingenplatform van Nederland.
 
Spotta bundelt naar eigen zeggen de bewezen kracht van het huis-aan-huis, online en het mobiele kanaal en biedt als winkelhulp uitkomst voor prijsbewuste Nederlanders. Vandaag vallen bij zes miljoen huishoudens de Spotta-folderpakketten op de mat met onder meer aanbiedingen van Ici Paris XL, vanHaren, Kijkshop, Blokker, Bristol en Media Markt met toevoeging van lokaal georiënteerde folders.

Op Spotta.nl en in de Spotta app zijn de folders digitaal door te bladeren. Er kan zowel landelijk als in de buurt (op postcode) gezocht worden naar producten, binnen categorieën of naar specifieke winkels. Ook kunnen bezoekers favoriete folders opslaan of boodschappenlijstjes maken. Er worden, afgestemd op de wensen van de gebruiker, tips voor folders gegeven met bijzondere thema’s of aanbiedingen. Al het voordeel is gemakkelijk met vrienden en familie te delen via allerlei kanalen zoals Facebook, Twitter en e-mail.

Netwerk VSP, een volle dochter van PostNL, bezorgt jaarlijks zeven miljard folders en biedt werk aan meer dan 23.000 bezorgers.

Deel dit bericht

15 Reacties

Brantenaar

De folders van deze week zijn ongelezen de papiermand in verdwenen. De reden hiervan is, dat uw bezorger het noodzakelijk achtte, om ons op ZONDAGAVOND om 20.10 uur met het pakket te verblijden. Dit is niet gelukt. Wij houden er niet van om op zondag te worden lastiggevallen. Ik heb hem nagelopen en gezegd, dat ik u dit zou melden. Dat heb ik nu gedaan. Ik hoop dat u tegen deze bezorger passende actie onderneemt.

steingrover

wij ontvangen voor de tweede week het reclamepakket 2x op hetzelfde adres

Pietluttig

Toch fijn dat er mensen zijn die anderen de wet gaan voorschrijven dat er op zondag niet bezorgd mag worden….. Er zijn mensen die hard moeten werken…. ook op zondag

Nightflyer

Ik vind het voor de winkeliers een beetje zonde van hun reclamegeld. Iedere keer krijgen wij 2 pakketten folders met de zelfde inhoud. Dus ik weet niet waar dat fout gaat helaas zie ik niet wie het door de brievenbus gooit maar weet wel dat er dus iemand is die rond de feestdagen dus eigenlijk onrechtmatig geld ophalen!!!!!

noordanus

Hierbij wil ik melding maken dat wij 3 weken geen folders ontvangen hebben. Voor heel Koolwitjeshof betekent dit in Leidscherijn.

Jan Libbenga

Verzoek: klachten rechtstreeks aan de organisatie melden svp. Emerce kan hier geen rol spelen.

Bo

Ik krijg zojuist (donderdag laat in de middag) het folderpakket binnen. Nu heb ik het niet meer nodig, want de meeste acties die op maandag ingaan zijn al op/weg. En dan maar niks te zeggen van de ma-woensdag acties…die zijn al verlopen.
Betreft wijk in Aalst- Waalre

JH Eijklboom

Wij hebben vorige week (38) geen folders ontvangen, en deze week (39) pas woensdagavond dus vis je achter de aan biedingen

Tamara

Bovenstaande klachten kunnen dus voorkomen worden d.m.v. een sticker op je brievenbus en de app downloaden. Hoe simpel kan het zijn…

maria

we krijgen dan de folders weer op dinsdagavond na achten en
deze week pas op woensdagmiddag.

Frits

De bovenstaande reracties zeggen ook iets over de verstandelijke vermogens van mensen die zich wel druk maken over de folders in hun brievenbus. ( muv van jan libbenga)

p.vedder

Diverse keren heb ik tel.contact met Netwerk gehad over het feit dat al maanden geen folders bij ons in de wijk bezorgd worden.
Twee weken geleden heb ik dit bij uw klantenservice gemaild.
Tot op heden geen enkele reactie.
Hoe zit dit nu eigenlijk!!!

J.C.M. Hogeling

Vandaag, zondag 13 okt 2013 een in folie verpakt pakket folders ontvangen. Wijk Waldervaart in Schagen. Daarin o.a. folders van Vomar, Dekamarkt, Trekpleister, Woonsquare, terStal, La Place en Kruidvat. Alle geldig t/m zondag 13 oktober. Oude folders dus!

Dusseldorp

Sinds enkele weken ontvangen wij de verzamelde reklame folders
niet eerder dan op dinsdag, midden in de week van de folders, en
krijgen zodoende regelmatig nul op rekest wat betreft aanbiedingen welke of al verlopen of niet meer aanwezig zijn.
Vandaag is weer dinsdag, zag bezorgertje aan overzijde folders bezorgen, doch onze kant van de straat wacht nog steeds, ben benieuwd of folder uitgevers hier gelukkig mee zijn.

C van Leenen

Goede middag

het is nu woensdag 16 oktober en krijgen vandaag de folders in de brievenbus
acties die al op maandag zijn begonnen zitten ook in dit pakket. De kans is weer groot dat er geen gebruik kan worden gemaakt omdat artikelen zijn uitverkocht .

Wij zouden het ZEER op prijs stellen als wij de folders voor maandag in de bus hebben

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond