Deel dit artikel
-

Newconomy neemt 9 procent van Netlinq

Investeringsmaatschappij Newconomy (voorheen ICOM) blijft uitbreiden. Het bedrijf, dat binnenkort naar de beurs wil gaan, heeft een belang van negen procent genomen in Internetbureau NetlinQ , één van de grootste van Nederland. Binnen de NetlinQ Groep zijn inmiddels 135 personen werkzaam.

Netlinq-directeur Frank van Oirschot zegt zich thuis te voelen in het netwerk van "vooraanstaande Nederlandse internetbedrijven". Van Oirschot: "Met vele van de Newconomy-partners onderhielden wij al goede banden, deze stap was voor ons dan ook een logische. Het geïnvesteerde bedrag zullen wij aanwenden voor verdere groei, o.a. door het investeren in kennis, mensen en technieken."

Newconomy is ingestapt omdat Netlinq één van de de dominante spelers op de Nederlandse Internetmarkt is, zegt Chief Commercial Officer Ruud Smeets. "NetlinQ is uitstekend gepositioneerd om ten volle van de groei in B-to-B Internetbestedingen te gaan profiteren"

De NetlinQ Groep is sinds haar eerste activiteiten in 1995 uitgegroeid tot een van 's lands toonaangevende internetbureaus met zo'n 135 werknemers en ruim 200 klanten waaronder ING Bank, Amstel Bier International, Lucent Technologies, Radio 538, Nationale Nederlanden. NetlinQ heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, New York en Dusseldorf.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond