Deel dit artikel
-

Next Web Conference wordt ‘het grootste technologiefestival ter wereld’

De Europese editie van The Next Web Conference, het Amsterdamse techfestival van Boris Veldhuijzen van Zanten en Patrick de Laive, wordt flink uitgebreid. Dat meldt de laatstgenoemde op de site van TNW.

De tweedaagse conferentie (26 en 27 mei 2016) in de Westergasfabriek blijft zoals die is, maar er komen 140 kleinere evenementen bij, waaronder meetups en masterclasses, en zelfs een driedaags muziekfestival. ‘Dit wordt ’s werelds grootste technologiefestival’, belooft De Laive. De conferentie zelf krijgt tien podia.

Volgens De Laive is het Engelstalige festival rijp voor uitbreiding nu Amsterdam is doorgedrongen tot de Top 20 van het snelstgroeiende ecosysteem voor startups in Europa. Bij The Next Web ligt de nadruk op startups. TNW verwacht volgend jaar vijfhonderd exposanten.

Foto: TNW.

Deel dit bericht

2 Reacties

Martin Voorzanger

Stoer! Sowieso was TNW al één van de beste Tech Events in Europa. Door de component muziek toe te voegen (waarschijnlijk geïnspireerd door SXSW) gaan ze breder en dat trekt hopelijk veel nieuwe mensen met verschillende achtergronden. Ik hoop natuurlijk wel op de mogelijkheid dat je met je tentje of camper kan komen, in plaats van iedereen verstoppen in anonieme hotels of gezellige AirBnBs.

Alexander Ket

Uber stoer en bijna jammer dat we zo lang moeten wachten!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond