Deel dit artikel
-

Niels Baas naar Gemist platform NLziet

Niels Baas wordt Managing Director van NLziet, de gezamenlijke dienst van de Nederlandse Publieke Omroep, de SBS Groep en RTL Nederland, die kijkers voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang geeft tot de gemist platforms NPO Plus, Kijk en RTLXL. Naast de algemene aansturing, wordt hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de dienst.

Baas rapporteert en legt verantwoording af aan het bestuur van de coöperatie NLziet, die bestaat uit vertegenwoordigers van de aangesloten zendergroepen. Hij neemt het stokje over van Rachelle van der Linden, die het project op ad interim basis heeft geleid en nog tot 1 juli zal aanblijven als adviseur.

Baas was de laatste jaren onder andere als General Manager actief bij MTV Networks Nederland, waar hij verantwoordelijk was voor de herinrichting van de zenderportfolio. In februari 2012 trad hij aan als commercieel directeur bij Infostrada Creative Technology. Hier was hij verantwoordelijk voor het positioneren van Infostrada Creative Technology in de video on demand markt als een van de grootste facilitaire partijen van Nederland.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond