Deel dit artikel
-

Nieuw fonds Peak Capital richt zich op marktplaatsen en platforms

Peak Capital start een vierde fonds van 66 miljoen euro. Met dit fonds worden twintig investeringen beoogd in snelgroeiende Europese marktplaats-, platform- en SaaS-bedrijven.

In het nieuwe fonds zijn, naast de partners, gerenommeerde Nederlandse ondernemers ingestapt die aan de basis hebben gestaan van bedrijven als @Leisure, funda, Hippo IMC, Kleding.nl, Netsociety, Wehkamp, Sundio, World Ticket Center en Woodwing.

‘We hebben gemerkt dat door onze scherpe focus wij veel waarde kunnen toevoegen bij onze deelnemingen. Juist door onze eigen ervaring als ondernemers en investeerder in het internationaal opschalen van bedrijven, het aantrekken van talent tot het aantrekken van vervolg funding en het realiseren van een succesvolle exit,’ stelt Johan van Mil, medeoprichter van het kapitaalfonds.

Tevens versterkt Peak Capital haar team met Jacqueline van den Ende, voormalig HAL Investments en Rocket Internet entrepreneur

Peak Capital was in het verleden betrokken bij exits als IENS (gekocht door Tripadvisor), Radionomy (gekocht door Vivendi), Cheapcargo (gekocht door PostNL), maar ook OneFit dat recent is gefuseerd met het Duitse Urban Sports Club tot het grootste sport- en fitness platform in Europa.

Op de foto boven een recente investering van Peak Capital Happyprinting, onder Jacqueline van den Ende

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond