Deel dit artikel
-

Nieuw VodafoneZiggo presenteert zich

De nieuwe joint-venture VodafoneZiggo presenteert zich aan de Nederlandse markt. Het bedrijf is deze week van start gegaan. De gezamenlijke proposities en marktbenadering moeten nog blijken.

Met een kort marktbericht presenteert VodafoneZiggo zich. De corporate website is nog niet live, de mailadressen doen het al wel.

Grote veranderingen hoeft Nederland niet direct te verwachten want de merknamen Ziggo en Vodafone blijven in het nieuwe bedrijf behouden.

VodafoneZiggo is een bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatiediensten en entertainment aanbiedt aan consumenten en bedrijven. Over vast en mobiel internet.

Het bestuur is in handen van CEO Jeroen Hoencamp en CFO Ritchy Drost. De overige directieleden zijn: Robin Kroes (Strategy), Marcel de Groot (Consumer market), John van Vianen (Business market), Anja Maassen van den Brink (HR), Ruben Uppelschoten (Customer Operations), Eben Albertyn (Technology), Barbara Jongerden (Legal & Regulatory) en Marieke Dekker (External Affairs). De Raad van Commissarissen van VodafoneZiggo bestaat uit acht leden, van wie er twee benoemd zullen worden op voordracht van de Ondernemingsraad.

Hoencamp belooft op YouTube regelmatig updates te geven over de voortgang van de samenvoeging van de organisaties:

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Frits Neyndorff

Vandaag 11/6 met de help lijn van Ziggo contact gehad mbt mijn internet snelheid.
Zelden ben ik zo onbeschoft te woord gestaan
Elke vraag cq opmerking van mijn kant werd niet gewaardeerd en er werd dwars door heen “gepraat”.

Is dit normaal?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond