Deel dit artikel
-

Nieuwe alliantie Yamondo geeft Traffic4u mondiaal bereik

Online marketingbureau Traffic4u richt met tien buitenlandse branchegenoten de alliantie Yamondo op om zijn internationale bereik aanzienlijk te vergroten.

Gisteren zetten de elf bedrijven, afkomstig uit de hele wereld, de handtekening onder het dikke samenwerkingscontract. Vandaag maken ze het wereldkundig. Oprichter en directeur van Traffic4u Gert-Jan Munneke: “Hiermee kunnen we opdrachtgevers in Nederland nu ook gaan bedienen in het buitenland. “

Yamondo is een strategisch samenwerkignsverband tussen performance based partijen uit de hele wereld die aan bepaalde kwaliteitsmaatstaven voldoen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we buitenlandse, centraal aangestuurde campagnes kunnen optuigen.”

In Duitsland besteedt bij partner Explido één persoon voltijds aandacht aan het initiatief. De alliantie bevat weinig vrijblijvendheid, aldus Munneke. De leden zetten hun handtekeningen in service level agreements om de geleverde kwaliteit te kunnen waarborgen aan klanten wiens opdracht door een ander buitenlands lid wordt uitgevoerd.

“Traffic4u bekijkt al langer hoe we opdrachtgevers uit Nederland goed kunnen bedienen in het buitenland. Voor sommige dingen zaken moet je gewoon op de lokale markt aanwezig zijn. Dan kom je niet weg met een campagne die je in Nederland vertaalt.”

Wanneer een lid van de alliantie door een klant wordt benaderd met de vraag om een internationale campagne dan treedt dat lid op als hoofdaannemer. Hij legt vervolgens de operationele verbindingen met de andere relevante leden.

Munneke: “In termen van dekking zijn we nog niet volledig. Zo ontbreken de Scandinavische landen en Engeland nog in Europa en heel Noord- en Zuid-Amerika. We zouden vrij snel kunnen uitbreiden in die gebieden, maar kwaliteit gaat boven kwantiteit.

De leden van Yamondo zien in dat ze in de toekomst meer kunnen doen dan elkaar klanten aandragen. Gezamenlijke inkoop van technologie en mediaruimte liggen voor de hand, maar daarvoor zijn gisteren geen concrete afspraken gemaakt.

Deel dit bericht

2 Reacties

Remi van Beekum

Mooie ontwikkeling. Iedereen bij Traffic4u gefeliciteerd!

Cindy Theunissen

Leuk om te lezen en goede strategische zet. Ook van mij felicitaties aan het hele Traffic4u team!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond