Deel dit artikel
-

Nieuwe Amstelveense Amac-winkel wordt twee keer zo groot

Apple-specialist Amac opent zaterdag 9 maart een nieuwe winkel in het centrum van Amstelveen. De vestiging aan het Binnenhof 62 heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter, waarmee hij twee keer zo groot is als de huidige winkel van Amac aan het Binnenhof 61.

De Amac-winkel in Amstelveen is na Breda en Den Bosch de derde in Nederland die is ingericht als Apple Premium Partner (APP), het nieuwste winkelconcept van Apple. Er komt veel meer ruimte voor de Apple-producten en bijbehorende accessoires voor iPhone, iPad, MacBook en Apple Watch, die direct naast de producttafels staan.

In de nieuwe winkel staat geen toonbank met kassa meer. Dit zorgt ervoor dat er nog meer ruimte is voor de producten en accessoires. Verder is er een servicetafel voor inname van reparaties en een technicus die iPhones vaak nog dezelfde dag kan repareren.

APP is een vervolg op het Apple Premium Reseller (APR)-concept dat in 2009 bij Amac in Eindhoven de wereldprimeur beleefde. Inmiddels zijn er 48 Amac-winkels door heel het land. Daarmee is het bedrijf de grootste APP van Europa.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond