Deel dit artikel
-

Nieuwe campusorganisatie op het Media Park in Hilversum

Vivian Opsteegh treedt op 1 februari aan als directeur van de campusorganisatie op het Media Park in Hilversum. Haar benoeming markeert de start van de nieuwe campusorganisatie, die voorlopig onder de naam Media Campus NL gaat opereren.

Opsteegh is al ruim 20 jaar actief met het vormgeven, uitvoeren en leiden van strategieën, merken en teams in de (digitale) media en creatieve industrie. Zo was zij onder meer Head of Digital Media bij Viacom en meest recentelijk General Manager Films & Content bij Media.Monks, waar zij innovatie in contentproductie aanstuurde met thema’s als virtual production, AI en metaverse.

Het aantreden van Vivian Opsteegh betekent ook het afscheid van Media Perspectives. Die organisatie zal opgaan in de nieuwe campusorganisatie. Ton van Mil, jarenlang directeur van Media Perspectives, treedt terug.

Media Campus NL gaat van start met de steun van twaalf partijen. Dat zijn NPO, RTL, NEP, EMG, Ster, Beeld & Geluid, Vodafone Ziggo, Metaverse Werkplaats, Media Park Management, MBO College Hilversum, Hogeschool Utrecht en Gemeente Hilversum. Zij hebben zich vrijwel allemaal voor meerdere jaren aan de campusorganisatie verbonden.

De campusorganisatie heeft vier pijlers: onderzoek en innovatie, human capital, samenwerking en synergie en de positionering van het Media Park als (inter)nationaal knooppunt van de mediasector.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond