Deel dit artikel
-

Nieuwe CFO voor T-Mobile Nederland

Robert Jelinek-Nacke legt op 1 mei zijn taak neer als CFO van T-Mobile Nederland. Hij wordt opgevolgd door Gero Niemeyer, op dit moment CFO van Telekom Magenta in Oostenrijk (TMAT).

Niemeyer werkt sinds 2005 bij de Deutsche Telekom Group. Hij speelde in het verleden een sleutelrol in de onderhandelingen en de uitvoering van de fusie met UPC en legde daarmee de fundering voor een volledig ge﮴egreerd Magenta Telekom. Voor die tijd werkte Niemeyer in Duitsland, waar hij verschillende rollen had in de hoek van customer service. Niemeyer treedt op 1 mei 2020 officieel toe tot T-Mobile Nederland.

Robert Jelinek-Nacke is sinds 2000 werkzaam bij de Deutsche Telekom Group en startte in 2016 bij T-Mobile Nederland (TMNL). Hij is volgens het bedrijf van fundamenteel belang geweest voor het omvormen van de organisatie in de richting van een best-in-class kostenstructuur. Ook speelde hij een belangrijke rol in de Tele2-fusie.

Robert Jelinek-Nacke heeft besloten het bedrijf op eigen verzoek te verlaten om nieuwe uitdagingen aan te gaan buiten de Deutsche Telekom Group.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond