Deel dit artikel
-

Nieuwe compacte plug-in camera die zowel binnen als buiten werkt

Blink, onderdeel van Amazon, kondigt de volgende generatie beveilingscamera aan, de Blink Mini 2. De nieuwe Blink-camera heeft een compact, weerbestendig ontwerp dat nu zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, met de toevoeging van de nieuwe Blink weerbestendige stroomadapter.

De Blink Mini 2 biedt een verbeterde beeldkwaliteit en betere prestaties bij weinig licht, zo beschikt de camera over een breder gezichtsveld, met een ingebouwde LED-spot voor nachtzicht in kleur en het apparaat is voorzien van populaire beveiligingsfuncties, zoals tweerichtingsspraak, heldere HD-video en bewegingsdetectie.

De verbeterde chip van Blink ondersteunt veel van de belangrijkste functies van de Mini 2, waaronder de toevoeging van persoonsdetectie met Computer Vision (CV) die beschikbaar is bij een Blink abonnement.

De Blink Mini 2 behoudt hetzelfde formaat, maar heeft een nog grotere impact met een LED-spot voor nachtzicht in kleur, een breder gezichtsveld en een verbeterde beeldkwaliteit.

Zoals bij alle Blink-camera’s hebben klanten met de Blink Mini 2 volledige controle over hun privacy-instellingen. Via de Blink app kunnen klanten privacy- en activiteitszones aanpassen, zodat ze alleen vastleggen wat ze willen en de mogelijkheid hebben gebieden uit te sluiten. Zoals een drukke straat rondom het huis of eigendommen. Alle beeldverwerking vindt lokaal plaats, op het apparaat.

Alexa-klanten kunnen de Alexa Blink Smarthome Skills gebruiken om hun Mini 2 te verbinden met een Echo-apparaat en meldingen te ontvangen, liveweergave op aanvraag te controleren, hun camera in en uit te schakelen en nog veel meer.

De Blink Mini 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een startprijs van 39,99 euro. Voor gebruik buitenshuis kun je de Blink Mini 2 bundelen met de Blink weerbestendige stroomadapter voor een startprijs van 49,98 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond