Deel dit artikel
-

Nieuwe country manager voor Podimo

Podimo versterkt het lokale team met Tim de Gier als Head of Content en Florentine Vos als Country Manager. De Gier is vanaf het begin betrokken geweest bij de lancering in Nederland door de overname van Dag en Nacht begin dit jaar. Florentine Vos komt van Spotify.

Podimo is een premium abonnementsdienst voor audio- en video entertainment zonder reclame. Het platform werd in 2019 opgericht in Kopenhagen door Morten Strunge, Nikolaj Koppel, Sverre Dueholm, Andreas Sachse and Eva Lægdsgaard. De gelijknamige app heeft een uitgebreide collectie van audioboeken en exclusieve podcasts.

Podimo hanteert een commissie van 50 procent voor alle podcastmakers die hun podcast via de app beschikbaar stellen. Daarnaast betaalt Podimo exclusieve podcasters via verschillende structuren om ervoor te zorgen dat ze meer – en consistenter – verdienen dan aan reclame-inkomsten.

Podimo is momenteel beschikbaar in Nederland, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Spanje en Latijns-Amerika. Dit jaar breidt het bedrijf uit naar verschillende andere landen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond