Deel dit artikel
-

Nieuwe Covestro Direct Store gaat online

Covestro, een van de grootste polymeerproducenten, lanceert zijn B2B verkoopplatform. Via de Covestro Direct Store kunnen klanten 24 uur per dag zaken doen ‘in slechts een paar klikken’.

De Covestro Direct Store is tijdens het voorbije anderhalf jaar ontwikkeld en komt volgens het bedrijf tegemoet aan de noden van klanten over de hele wereld. De winkel is bedoeld om de aankoop van chemische producten klantvriendelijker en efficiënter te maken en zal ongeveer 80 producten aanbieden voor de vervaardiging van hoogwaardige kunststoffen. Klanten zullen regelmatig aanbiedingen op maat ontvangen tegen real time voorwaarden.

Momenteel is de Covestro Direct Store de enige online shop op het zogenoemde Asellion-platform. In de toekomst wil Covestro ook andere partijen en fabrikanten de kans zal geven om hun eigen Direct Store te hosten via Asellion.

De voornaamste afzetmarkten zijn de auto-industrie, de bouwsector, de houtverwerkende industrie en meubelindustrie, en de elektro- en elektronicasector Covestro heeft 30 productievestigingen over de hele wereld en had eind 2018 ongeveer 16.800 medewerkers in dienst.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond