Deel dit artikel
-

Nieuwe directeur voor houtshop Gadero

Hugo Kok is per begin november in dienst als algemeen directeur van online houthandel Gadero.

Hij neemt de algemene leiding over de oprichter en eigenaar Henk Jan Bijmolt (foto, rechts). Deze gaat zich richten op e-commerce en nieuwe business binnen het bedrijf.

Kok (2e van rechts) was eerder werkzaam als algemeen directeur van Tuinvisie, producent van sierbestrating en groothandel in tuinhardwaren, Hij combineerde dit met de functie als algemeen directeur bij Decor Son.

Bijmolt licht toe: “Hiermee voltooien wij ons nieuwe managementteam. We hebben negen maanden zorgvuldig gezocht naar een geschikte kandidaat die ons verder kan helpen te groeien binnen Europa. Zelf heb ik mijn beperkingen aan de lijve ondervonden afgelopen jaar. Ik heb 1001 ideeën, maar mensen hierin meenemen en het overbrengen naar anderen is niet mijn natuur. Het voelt dan ook als een opluchting en vooral een nieuwe start dat ik mij kan focussen op de dingen waar ik in mijn kracht ben.”

In zijn nieuwe rol zal de oprichter en eigenaar zich richten op nieuwe ontwikkelingen aan de e-commercekant, maar ook aandacht besteden aan thema’s als duurzaamheid en productinnovaties.

Eerder werd Christian Geitz toegevoegd als CFO aan het managementteam van Gadero. Wim Dijkstra neemt de rol van IT-manager op zich nemen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond