Deel dit artikel
-

Nieuwe eigenaar voor Buro N11

Erik Hardick is de nieuwe eigenaar van online marketingbureau Buro N11 uit Bodegraven. Daarmee breekt een nieuw hoofdstuk aan in de ruim 28-jarige historie van het bedrijf.

Henri Stolwijk richtte Buro N11 op in 1991, na een journalistieke loopbaan onder meer op de redacties van Dagblad Rijn en Gouwe, Algemeen Dagblad en Elseviers Weekblad.

Aanvankelijk leverde de onderneming vooral kopij aan diverse media, daarna schakelden ondernemingen het bedrijf in voor de levering van teksten voor eigen publicaties. Nadat een eigen studio aan het dienstenpakket was toegevoegd, groeide Buro N11 in de jaren negentig uit tot communicatiebureau.

Tegenwoordig heeft het bedrijf ontwikkelaars, contentmakers en webdesigners in dienst. Daarnaast onderhoudt en exploiteert N11 een aantal websites in eigen beheer, waaronder Autorai.nl en Motorrai.nl.

Hardick heeft zijn sporen verdiend op het gebied van (digital) marketing, e-business en innovatie bij onder meer Reed Elsevier, Philips en Kramp. Hij was drie jaar Director Marketing bij Hyundai Nederland voordat hij in 2019 zijn eigen onderneming startte.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond