Deel dit artikel
-

Nieuwe erotiekgroep EQOM neemt Christine le Duc over

Neerlands oudste erotiekbedrijf Christine le Duc komt in handen van de onlangs opgerichte EQOM Group, tevens moederbedrijf van EasyToys.

De vijf winkels van Christine le Duc blijven open en het bedrijf zal blijven inzetten op de combinatie van online met fysieke beleving in de winkels en op events.

Christine le Duc, de bekendste aanbieder binnen de erotiekbranche in Nederland, zag de omzet over 2020 jaar bijna verdrievoudigen. Het bedrijf moest noodgedwongen inzetten op de webshop en boekte het beste jaar ooit.

Ook de Noorse marktleider op het gebied van de verkoop van seksspeeltjes, Kondomeriet, is vandaag overgenomen. Kondomeriet heeft naast een webshop negen fysieke winkels in Noorwegen en is daar de grootste leverancier van sexual wellness producten.

De afzonderlijke bedrijven houden hun eigen merknaam.

Door de twee overnames stijgt de totale omzet van de EQOM Group van 100 miljoen euro in 2020 naar 160 miljoen in 2021 en het aantal werknemers naar meer dan 300. De multinational in ‘sexual wellness’ wil in 2025 een omzet bereiken van 500 miljoen euro.

EDC Retail en de Europese erotiekgroothandel Eropartner Distribution maakten sinds januari al deel uit van het nieuwe consortium.

Links: CEO van Christine le Duc, Audrey van Ham, en rechts: voorzitter van de EQOM Group en CEO van EDC Retail, Eric Idema.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond