Deel dit artikel
-

Nieuwe financiering en directeur ShopWithYourFriends

De oud-commercieel directeur van eBuddy wordt algemeen directeur bij fashionwinkel ShopWithYourFriends. Hij begint met een miljoen euro groeigeld extra.

Rogier van den Heuvel volgt Laurens Bushoff op als directeur van ShopWithYourFriends (SWYF), zo maakt het bedrijf zojuist bekend. De oprichter vertrekt uit de dagelijkse leiding, maar blijft actief langs de zijlijn als adviseur. Wouter Brackel en Jasper van Wanrooy vormen samen met Van den Heuvel de dagelijkse leiding.

Het vier jaar oude bedrijf maakt ook bekend, dat het een miljoen euro nieuwe financiering heeft opgehaald. Dat geld wordt gebruikt om de site versneld te internationaliseren. Het team is momenteel actief in Duitsland, Frankrijk, Italië, Brazilië en Zweden.

De financiers zijn dezelfde als die in september 2009 acht ton in het bedrijf staken. Het gaat om angel investors wiens naam niet wordt genoemd in het bericht van vandaag.

ShopWithYourFriends dat tot 2010 Chatventure heette, is een site waar overwegend vrouwen hun modesmaak met elkaar delen. Ze tonen er welke kleren ze leuk vinden en, met lookbooks, hoe ze dat combineren. Dat dient voor andere bezoekers weer als inspiratie.

Webwinkels en producenten kunnen de site met talloze minivitrines in hun eigen digitale uitingen integreren. Bovendien kunnen ze, tegen betaling, een plekje op SWYF kopen om hun handelswaar te tonen.

Van den Heuvel wil de digitale hang- en kletsplek op termijn ook uitrollen naar segmenten buiten de modewereld.

Foto: Loja Cupcake (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond