Deel dit artikel
-

Nieuwe internetverzekeraar zet in op zuinigheid

Een nieuwe online verzekeringsmaatschappij wil de markt van spaarzame Nederlanders aanboren. Woensdag werd iZio, dochter van delta Lloyd Groep, gelanceerd. Bij de internetverzekeraar is de spreekwoordelijke ‘gulden een daalder waard’.

De verzekeraar biedt een ‘all-in-one’ verzekeringsbundel aan. Deze bundel is volgens iZio ‘zo’n 40% goedkoper dan in de markt gebruikelijk is’. Ook zou oververzekeren of dubbele dekkingen tot het verleden behoren.

Het nieuwe initiatief regelt ook de opzegging van de lopende verzekeringen van de nieuwe klant.

De basisbundel, die alleen online te verkrijgen is, kost €23,50 per maand voor singles, €28,50 voor duo’s en €29,50 voor gezinnen. De bundel kan nog worden uitgebreid met een autobundel.

Het pakket bestaat uit verschillende schade- en levensverzekeringen waaronder een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering en een ongevallenverzekering.

Een andere internetverzekeraar, First Europa, stond eind april nog te koop. Verzekeringssite.nl uit Haarlem meldde zich als koper.

Deel dit bericht

2 Reacties

Mark

Delta Lloyd, OHRA, Nationale spaarfonds(eigenlijk tussenpersoon), Lancyr(eigenlijk tussenpersoon), en nu Izio. Desinvesteringen in meerdere merken en verschillende processen + back-end constructies. Met daarnaast een vreemde positionering in de waardeketen(kanabalisme). Heb het nooit begrepen en zal het niet begrijpen.

Joost Hoogstrate

@Mark Ik zat begin deze week bij een hele grote verzekeraar en niemand weet wie gaat winnen… dus volgens hen hebben ze twee keuzes:1. stil blijven zitten2. op alles inzetten Ik denk dat hetzelfde geldt voor Delta lloyd Groep. Zij weten ook niet wie er op termijn (5-10 jaar) gaat winnen. Sinds kort is de WFT (Wet Financieel Toezicht) van kracht. Een soortgelijke wet (Financial Services Act) heeft in Engeland tot een kaalslag onder tussenpersonen geleid. Zie ook onderstaand artikel: http://www.verzekeringen-online.nl/comment_view.php?blogid=4287

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond