Deel dit artikel
-

Nieuwe investering in Starred.com

Informals steken nog eens 160.000 euro in Starred.com. Eigenaar Lars van Wieren gaat eind dit jaar op zoek naar venture capital om de internationale expansie van zijn onderszoeksplatform te financieren.

Korte online onderzoeksformulieren voor feedback op een bedrijf en zijn processen. Dat is wat Starred.com bedrijven biedt. “Vroeger moest je na een enquete twee maanden wachten op de resultaten. Bij ons heb je ze de volgende dag”, aldus oprichter Lars van Wieren.

Een jaar geleden bestond het bedrijf amper, nu denkt de ondernemer na over hoe en met wie hij de internationale expansie wil financieren. De gedachten gaan uit naar venture capitalisten uit of Londen of uit Berlijn.

Het bedrijf werkt onder meer voor DHL in tien landen, ABN AMRO, Persgroep, Sanoma/SBS, Radio538, BNN/Vara, SkyRadio en Carlsberg. “Ons product begint aan te slaan In finance, retail en media. Het zijn vooral grote bedrijven bij wie klanttevredenheid hoog op de agenda staat én die bugetten hebben om daar aan te werken.”

In plaats van grote eenmalige enquetes kunnen deze bedrijven met Starred.com continu kleine vragenlijstjes aan hun klanten voorleggen. Die zijn nooit groter dan ‘een beeldscherm’. “Grote bedrijven hakken hun bestanden in stukken om dagelijks feedback te krijgen. Na de feedback gaan ze aan de slag om hun processen verbeteren en stellen dezelde vragen aan klanten drie maanden later weer om het resultaat te toetsen.”

Met de nieuwe financiering van informal investors wil Van Wieren zijn technisch team versterken. “En we zijn bezig een customer hapiness manager aan te nemen. We zijn het natuurlijk aan onze stand verplicht om heel goed te scoren op klanttevredenheid.”

Foto: stoffen (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond